Waepen van Middelburg

Wat is een apartHotel?

Aparthotel is een samentrekking van de woorden Appartement en Hotel. Wij bieden een aantal faciliteiten van een hotel maar u bent even zelfstandig als in een appartement.

De appartementen zijn volledig ingericht, keuken met combimagnetron, inductie kookplaat en Nespresso koffiezetapparaat en een vaatwasser (uitgezonderd Strange).

Smart-tv met kabelzenders met internet diensten en er is gratis WiFi. U beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche.

Centraal gelegen

Het Waepen van Middelburg is centraal gelegen in Middelburg en Zeeland. Middelburg is een bruisende stad met veel historisch bezienswaardigheden een ideale plek voor een ontspannen weekend of midweek.

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende lang parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij beschikken over een fietsenstalling waar u uw fietsen kunt plaatsen en eventueel opladen.

Zakelijk overnachten

De appartementen van het Waepen van Middelburg zijn uitermate geschikt voor uw zakelijk verblijf in Middelburg. We beschikken over verschillende typen appartementen zodat u voor één nacht kunt verblijven maar ook een langer verblijf geen probleem is. Alle appartementen beschikken over snelle WIFI-verbindingen. Op de begane grond is er een mogelijkheid voor het wassen en drogen van kleren. Bij kort verblijf kan er voor ontbijt verzorgd worden.

Het Waepen van Middelburg beschikt over 7 studio appartementen, een trainingslokaal (11 personen) en een vergaderruimte (8 personen). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Als klein familiehotel helpen wij u graag tijdens uw verblijf met bijvoorbeeld toeristische of praktische informatie. In onze receptie vindt u een veelheid aan informatie voor uw verblijf, parkeerinformatie, winkels, fietsroutes, wandelkaarten, attracties, dagtochten, stranden, musea en we geven u graag uitvoerige informatie over de vele restaurants en eetgelegenheden die Middelburg rijk is.

Heeft u nu al vragen dan kunt u terecht bij Jacqueline Romijn-Voermans tel: 0118 637090 of via de mail info@waepenvanmiddelburg.nl.