Welkom bij Waepen van Middelburg

Centraal gelegen

Het gastvrije Waepen van Middelburg is centraal gelegen in Middelburg. Een uitstekende plek om Middelburg en omgeving te verkennen. Of u nu van fietsen of wandelen, van strand of winkelen, van culinair of spare ribs houdt. U vindt het bij ons in de directe omgeving.

Wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende lang parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij beschikken over een afgesloten fietsenstalling waar u uw fietsen kunt plaatsen en eventueel opladen.

Wat is een apartHotel?

Aparthotel is een samentrekking van de woorden Appartement en Hotel. Wij bieden een aantal faciliteiten van een hotel maar u bent even zelfstandig als in een appartement.

De appartementen zijn volledig ingericht, keuken met combimagnetron, inductie kookplaat en Nespresso koffiezetapparaat en een de meeste appartementen hebben een vaatwasser.

Er is een eettafel met stoelen en een zithoek met stoelen en/of een bank.

TV met Netflix in verschillende talen. In het gehele pand kunt u gebruik maken van gratis snel WiFi. U beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche.

Zakelijk overnachten

De appartementen van Waepen van Middelburg zijn uitermate geschikt voor uw zakelijk verblijf. We beschikken over verschillende typen appartementen zodat u voor één nacht kunt verblijven maar ook een langer verblijf geen probleem is. Alle appartementen beschikken over snelle WIFI-verbindingen. Op de begane grond is er een mogelijkheid voor het wassen en drogen van kleren. Bij kort verblijf kan er voor ontbijt verzorgd worden.

Waepen van Middelburg beschikt over 9 studio appartementen, een trainingslokaal (11 personen) en een vergaderruimte (8 personen). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Als familiehotel helpen wij u graag tijdens uw verblijf met bijvoorbeeld toeristische of praktische informatie. In onze receptie vindt u een veelheid aan informatie voor uw verblijf, parkeerinformatie, winkels, fietsroutes, wandelkaarten, attracties, dagtochten, stranden, musea en we geven u graag uitvoerige informatie over de vele restaurants en eetgelegenheden die Middelburg rijk is.

Heeft u nu al vragen of heeft u speciale wensen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jacqueline Romijn-Voermans tel: 0118 637090 of via de mail info@waepenvanmiddelburg.nl.

Waepen van Middelburg is lid van het Koninklijk Horeca Verbond Nederland


Covid-19 maatregelen


Update 15-8-2020: We voldoen aan alle eisen die door de Veiligheidsregio Zeeland zijn gesteld aan recreatief verblijven in Zeeland.
We hebben de volgende aanvullende maatregelen getroffen ivm Corona: U bent weer van harte welkom om te verblijven in het Waepen van Middelburg .
Voorwaarden voor verblijf zijn:
  • Geen koorts vanaf 38 graden in de afgelopen 24 uur
  • Geen benauwdheidsklachten
  • Geen huisgenoten met benauwdheidklachten
  • U heeft geen Corona gehad in de afgelopen 7 dagen
  • In de afgelopen 14 dagen hebben uw huisgenoten geen Corona gehad
  • U bent niet in quarantaine vanwege Corona-maatregelen

Copyright (c) SMZ Training en Support