Welkom bij Waepen van Middelburg

Gastvrij verblijf

Waepen van Middelburg is centraal gelegen in Middelburg. Een uitstekende plek om Middelburg en omgeving te verkennen. Onze appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken. Ook geven wij uitgebreide informatie waar u maaltijden kunt afhalen of laten bezorgen van eenvoudig tot culinair.

Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende lang parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij beschikken over een afgesloten fietsenstalling waar u uw fietsen kunt plaatsen en eventueel opladen. Jacqueline en René vertellen u hoe Middelburg en omgeving kunt verkennen en bezorgen u graag een aangenaam verblijf.

Wat is een apartHotel?

Aparthotel is een samentrekking van de woorden Appartement en Hotel. Wij bieden een aantal faciliteiten van een hotel maar u bent even zelfstandig als in een appartement.

De appartementen zijn volledig ingericht, keuken met combimagnetron, inductie kookplaat en Nespresso koffiezetapparaat en een de meeste appartementen hebben een vaatwasser.

Er is een eettafel met stoelen en een zithoek met stoelen en/of een bank.

TV met Netflix in verschillende talen. In het gehele pand kunt u gebruik maken van gratis snel WiFi. U beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche.

Zakelijke Short Stay

De appartementen van Waepen van Middelburg zijn uitermate geschikt voor uw zakelijk verblijf. We beschikken over verschillende typen appartementen voor korter of langer verblijf. Alle appartementen beschikken over een tafel om aan te werken, verduisteringsgordijnen, snelle WIFI-verbindingen, televisie, Netflix. Er is een gelegenheid voor het wassen en drogen van kleren.

Waepen van Middelburg beschikt over 9 studio appartementen en een vergaderruimte (8 personen). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Als familiehotel helpen wij u graag tijdens uw verblijf met bijvoorbeeld toeristische of praktische informatie. In onze receptie vindt u een veelheid aan informatie voor uw verblijf, parkeerinformatie, winkels, fietsroutes, wandelkaarten, attracties, dagtochten, stranden, musea en we geven u graag uitvoerige informatie over de vele restaurants en eetgelegenheden die Middelburg rijk is.

Heeft u nu al vragen of heeft u speciale wensen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Jacqueline Romijn-Voermans tel: 0118 637090 of via de mail info@waepenvanmiddelburg.nl.

Waepen van Middelburg is lid van het Koninklijk Horeca Verbond Nederland


Covid-19 maatregelen


Update 30-04-2021: We voldoen aan alle eisen die door de Veiligheidsregio Zeeland zijn gesteld aan recreatief verblijven in Zeeland.
U bent weer van harte welkom om te verblijven in het Waepen van Middelburg.
De appartementen van het Waepen van Middelburg beschikken allemaal over een volledig ingerichte keuken. We hebben de volgende aanvullende maatregelen getroffen ivm Corona: Voorwaarden voor verblijf zijn:
  • Geen koorts vanaf 38 graden in de afgelopen 24 uur
  • Geen benauwdheidsklachten
  • Geen huisgenoten met benauwdheidklachten
  • U heeft geen Corona gehad in de afgelopen 7 dagen
  • In de afgelopen 14 dagen hebben uw huisgenoten geen Corona gehad
  • U bent niet in quarantaine vanwege Corona-maatregelen

Omdat de horeca nog gedeeltelijk gesloten is hebben wij een selectie van menu's gemaakt van restaurants die bezorgen. Van takeaway tot superfood tot culinair, vlees vis en vegetarisch

Copyright (c) SMZ Training en Support