Midweek arrangement

Zeeland een hele mooie provincie het hele jaar door!

In de maanden november, december en januari heerlijk een midweek verblijven in één van de sfeervolste hotels van Middelburg.

Een heerlijk ontbijt in één van onze luxe appartementen en verder volop ontspannen, even weg van alles.

Genieten van de stranden, lekker fietsen in Zeeland en daarna genieten van het bruisende historische Middelburg tijdens de wintermaanden.

Lekker relaxen in één van onze heerlijk sfeervolle appartementen met een volledig ingerichte keuken, een heerlijk zitje en….. luxer, sfeervoller en groter dan een standaard hotelkamer.

Arrangement
Aankomst maandag - Vertrek vrijdag
inclusief ontbijt

KLIK HIER VOOR EEN MIDWEEK MIDDELBURG

Mini-break Middelburg Cultuur-Culinair-Shoppen

 

Iedere 1ste weekend van de maand is het net iets anders in Middelburg!

Kom vrijdag heerlijk aan in je luxe appartement, na even te zijn bijgekomen duik je heerlijk een cafeetje of lunchroom in. Geniet van de gezellige sfeer in de stad en ga naar één van de heerlijke restaurants in Middelburg. Zaterdag ga je, op het gemakje, cultuur snuiven in het monumentale centrum van Middelburg en loop je de gezellige boetiekjes en kleine winkeltjes binnen die Middelburg rijk is. Eind van de middag is het dan tijd voor een drankje in één van onze gezellige pubs en hou je van een paar uur live-muziek stap dan vooral bij le Penseur naar binnen tussen 16-18 uur. Nu weet je wel de weg te vinden voor nog een gezellig avond! Zondag rustig wakker worden of maak een sportieve strandwandeling op één van onze Zeeuwse stranden of de Boulevard in Vlissingen om vervolgens 's middags nog te genieten van de Kunst en Cultuurroute door Middelburg waar vele galeries hun ateliers, maar ook de winkels, geopend zijn.

Een fantastische stedentrip dicht bij huis!

Arrangement
Aankomst vrijdag- Vertrek zondag 
inclusief ontbijt

KLIK HIER VOOR EEN MINI-BREAK MIDDELBURG
SMZ-IT 2021