Uit eten in uw appartement

In samenwerking met Silvy's Gusti e Sapori & Restaurantje nummer 7 bieden wij de mogelijkheid van een verzorgd etentje in uw appartement.

Wat is er heerlijker dan een onbezorgd diner?

Bestellen kunt u al vooraf doen na de reservering.
Zodra u gereserveerd heeft ontvangt u van ons een mail om dan uw keuze door te geven.

Bij het eten kunt u een flesje wijn bestellen en samen genieten!

Het menu wordt bezorgd bij het Waepen van Middelburg.

Wil u hier gebruik van maken, laat het ons weten!


 

Silvy's Gusti e Sapori

Midden in de Middellandse ligt Sardinië, een eigenzinnig Italiaans eiland. Ontelbaar zijn de hagelwitte stranden, de kleine rotsige eilanden waarmee het eiland omringd wordt, de ruige bergen en het helderblauw zeewater. Sardinië staat bekend om haar typische producten en eerlijke en robuuste smaken. Typisch Sardijns is de ‘pane carasau’, flinterdun en knapperig brood. Maar ook een ijskoude Mirto (likeur), saffraan, bottarga en heerlijke, volle wijnen. Silvy’s is een echt familiebedrijf. We laten je niet alleen kennismaken met ons prachtige eiland, maar ook met typische gerechten van ons eiland.

Het menu wordt bezorgd bij het Waepen van Middelburg, dit kan van vrijdag t/m dinsdag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag is de keuken tot 21.00 uur geopend.
Gesloten op woensdag en donderdag.

ApartHotel Menu voor € 25,00

Wisselende weekspecialiteiten, laat u verrassen uit vis, vlees of vegetarisch

Voorgerecht
&
Hoofdgerecht

of

Hoofdgerecht
&
Dessert

Toevoegingen op het menu, denk aan een klein flesje wijn of een extra gang is mogelijk

 

Restaurant Nummer 7

Restaurantje nummer 7 staat symbool voor een goede eerlijke keuken en werkt zoveel mogelijk met lokale en regionalen producten. Wij hebben het voorrecht om in een provincie te wonen en werken waar geweldige producten voorradig zijn uit de Oosterschelde, en Noordzee en waar er boeren en telers zijn die met veel passie eerlijke producten leveren. Dit geeft lichte en fijne gerechten, die toegankelijk zijn voor een breed publiek, voor alle liefhebbers van de gastronomie. 

Samen met Restaurantje nummer 7 willen wij u een heerlijk verblijf verzorgen. Heeft u geen zin om de te koken of wilt u lekker genieten van één van deze heerlijke gerechten dat kan!

Het menu wordt bezorgd bij het Waepen van Middelburg, dit kan van woensdag tot en met zondag tussen 17:00-20:00 uur.