Agenda van Middelburg

Middelburg is een bruisende stad met een groot aantal festivals en markten en bijeenkomsten.

Voor een goed overzicht van de verschillende activiteiten kijkt u op

Wij zijn de stad/Agenda

Touristische informatie

In de receptie vindt u een ruime hoeveelheid toeristische informatie over Middelburg, Walcheren en over heel Zeeland. Wij helpen u graag met het vinden van informatie voor speciale wensen.

Ook heeft Middelburg een touristshop waar u informatie kunt vinden. De touristshop is gevestigd op de markt.

Boottochten

In Middelburg kunt u verschillende rondvaarten maken. Een rondvaart door Middelburg. U ziet de stad op een bijzondere manier vanaf het water.

Daarnaast kunt u een rondvaart maken naar Veere en over het Veerse meer. U kunt dan een aantal uren rondbrengen in Veere.

Wasmachine en droger

We beschikken over een wasmachine en droger die u kunt gebruiken.

Tevens is er een strijkplank en strijkijzer aanwezig.

 

Informeer bij de receptie over de mogelijkheden.

 

Ontbijt

In ApartHotel Waepen van Middelburg bent u in eerste instantie geheel zelfstandig.

Heerlijk van de ruimte en privacy genieten in één van onze appartementen maar niet zelf een ontbijt willen maken?

Tijdens uw reservering heeft u de mogelijk om al dan niet te kiezen voor een ontbijt.

U kunt ook heerlijk de de dag starten met een heerlijk ontbijt in onze ontbijtcafé Bezjoer.

Bij vooraf reserveren zijn de kosten € 16,50 p.p.p.d. Uw verblijf exclusief ontbijt gereserveerd en toch graag willen ontbijten? Geeft uw ontbijtreservering dan tijdig door.

Het ontbijt wordt geserveerd op maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 10:30 uur op zondag wordt het ontbijt geserveerd van 08:30-11:00 uur.

Wandelen

Middelburg is een compacte stad die goed te verkennen. Door de vele historische gebouwen, de vele restaurants en gezellige terrasjes is een verkenning van Middelburg te voet zeker aan te bevelen.

Naast een wandeling langs de hoogtepunten in Middelburg hebben wij verschillende wandelingen die een specifiek onderwerp hebben. Komt u met een groep dan verzorgen wij een rondleiding met gids geheel gratis.

 

Parkeren

Betaald parkeren

  • Loskade P8, per dag vooraf betalen, van maandag tot en met zaterdag van 08:00-20:00 uur, een dagkaart kost € 15,00, per uur zijn de kosten € 3,00.
  • U kunt ook naar de parkeergarage Kousteensedijk P4, dit is om de hoek van het Waepen van Middelburg. Dit is achteraf betalen van maandag tot en met zaterdag is het van 08:00-20:00 uur betaald parkeren, een dagkaart kost € 11,25 en per uur € 2,25.

Gratis parkeren

U kunt ook op P11 Oude Veerseweg parkeren, dit is gratis en ongeveer 15 minuten lopen van ons af.

Annuleringsvoorwaarden

Bij een kort verblijf:

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de aankomstdatum, bij annulering tussen de 7 en 0 dagen: 100 % van het volledige reserveringsbedrag.

Bij een lang verblijf:

Zodra een reservering is bevestigd en de lengte van de reservering is 27 nachten of minder, 7 dagen vooraf om te annuleren of de boeking in te korten.

Als de reservering is tussen de 28 en 89 dagen, wordt 14 dagen kennisgeving vereist om te annuleren of de boeking in te korten

Als de reservering 90 nachten of meer is, is het noodzakelijk om 28 dagen van te voren te annuleren of de boeking in te korten.

Elke geboekte overnachting dat binnen het aantal dagen van de annuleren valt is ten laste van de huurder.

Een volledige terugbetaling zal worden gemaakt voor alle nachten die al zijn betaald en die buiten de annuleringsvoorwaarden vallen.

Non-refundable: Geen annulering mogelijk

Vacature

Ontbijtmedewerker/housekeeper

 

Waepen van Middelburg is een familiehotel met 9 super gave appartementen en sinds kort hebben we een ontbijtcafé Bezjoer waar zowel gasten als voorbijgangers kunnen ontbijten.

Samen met jou willen wij de gasten van ApartHotel Waepen van Middelburg een onvergetelijk verblijf bezorgen, a part of home, tijdens hun vakantie of na een werkdag.

Een vriendelijke, creatieve en vlotte persoonlijkheid die goed zelfstandig, maar ook in teamband kan werken. We hebben een leuk klein en hecht team waar we nog iemand bij kunnen gebruiken. Groei in tijd en werkzaamheden/functie is zeker mogelijk!

Eigenschappen als nauwkeurig, stressbestendig, gastgericht en leergierig zijn bij alle functie erg belangrijk. Waar zijn wij naar op zoek? 

6-20 uur/week
Werktijden tussen 07:30-15:00 uur

Groei en uitbreiding mogelijk tot een combi functie receptioniste

Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@waepenvanmiddelburg.nl t.a.v. Jacqueline. Heb je nog vragen dan mag je bellen naar 0118 637090 of loop even binnen.

Vacature

Receptioniste

ontbijtmedewerker/housekeper

 

Als receptioniste sta je altijd als eerste in contact met onze gasten en dit begint vaak met het maken van een reservering of het beantwoorden van een vraag. Telefonisch, per mail of gewoon in het hotel zelf. Wat is er leuker dan je gasten te verwelkomen, in- en of uit te checken en vertellen waarom Middelburg en Zeeland zo mooi is!

Voor alleen receptioniste is ons hotel te klein dus we zijn op zoek naar iemand die een combi-functie ambieert en zo de spil van ons hotel is.

Vindt jij het leuk om een hotel te runnen en daar waar nodig in te springen dan zijn we op zoek naar jou!

Eigenschappen als nauwkeurig, stressbestendig, gastgericht en leergierig zijn bij alle functie erg belangrijk. Waar zijn wij naar op zoek?

20-28 uur/week
Dagen en werktijden in overleg

Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@waepenvanmiddelburg.nl t.a.v. Jacqueline. Heb je nog vragen dan mag je bellen naar 0118 637090 of loop even binnen.

Fietsen

U kunt uw fietsen aan de achterzijde in onze overdekte afgesloten fietsenstalling plaatsen tijdens uw verblijf. Er is een fietspomp aanwezig en u kunt er uw accu's opladen.

Wilt u een fiets, e-bike of scooter huren dan kunnen we u hier informatie over geven.

We hebben een ruim aantal fietsroutes voor u uitgezet.

Fietsroutes

Fietsroutes speciaal voor het Waepen van Middelburg samengesteld. Ze beginnen en eindigen bij onze voordeur.

www.route.nl

Rondje Walcheren 51 km 950041

Kamperland - Neeltje Jans - Middelburg - 35 km 950044

Middelburg - Souburg - Ritthem 32 km 950049

Middelburg - Arnemuiden - Veere 17,6 km 955448

 


Realisatie SMZ(c) 2024